Get Adobe Flash player

Garvsyra

VARNING - FÖR NY GIFTIG BLANDNING

 

Äntligen en ny samlings DVD med Robert Gustafsson fullproppad med hans senaste humorinslag och sketcher. Vi får se hans bejublade insats i humorgalan 2013. Inslag från Time Out, Parlamentet, Doobidoo och sketcher från våra grannländer som Lilla Onsdag (Finland), Sara & Selma (Norge) och den norska idrottsgalan 2012. Allt dett a och mycket, mycket mer i denna frätande samling som kallas GARVSYRA.

 

Robert Gustafsson är kungen av humor!

 

DVD Rolandz

Rolandz - Danzar igen

Det har blivit dags för Roland Järverup och Rolandz att följa upp det hyllade albumet ”Jajamen” med en turné i norra Sverige.

Turnén inleds i Luleå och avslutas i Idre och leds av turnéledaren Thomas Deutgen. Att vara på turné är inte alltid lätt, speciellt om man heter Roland Järverup och saknar sin mamma, och sin Toyota Corolla. ROLANDZ DANZAR IGEN är en film om livet på turné, galna fans, blöta efterfester, ponnyridning och mystiska turnéledare. Mannen från skogarna är tillbaka i en ny musikfylld komedi.

Rolandz - Fadersjakten

Rolandz har kommit att bli ett av Sveriges mest populära partyband och den tidigare så blyge mannen från Karlskoga, Roland Järverup, har hunnit vänja sig riktigt bra vid att vara en firad stjärna.

Med det hyllade albumet "Halleluja mamma" i bagaget har det återigen blivit dags att ge sig ut i Sverige på turné. Men den här sommaren blir inte som någon annan. Precis innan avfärd får Roland viktiga ledtrådar som skulle kunna ge svaret på en fråga han har burit på i hela sitt liv: vem som är hans far! Men bland annat ett kvitto från en bensinstation i Tanumshede 1971 kan nu gåtan få ett svar. Men finns det bensinmacksanställda som kommer ihåg varenda kund från 1971? Missa inte den spännande jakten som kantas av en välvillig manager med inte helt rent mjöl i påsen, spågubbar, stalkers, men även en rosad succéturné genom Sveriges avlånga land.

Rolandz - The Movie

Detta är filmen om Roland Järverups resa från de mörka skogarna till de stora scenerna.

Sommaren 2009 blev en eriksgata för dansbandet Rolandz på deras turné genom Sommarsverige. Med den blyge värmlänningen Roland Järverup från Killinggängets film ”Torsk på Tallinn” i spetsen, tog de plats i folkparkerna till publikens jubel. Det är Sverige, det är sommar, det är hjärta, det är smärta, det är fox, det är bugg, det är roligt, det är ROLANDZ! Dock har livet inte alltid varit så glamouröst för Roland och Rolandz…